Halloweenspöken

Om ni vill göra något rolig till Halloween kan jag tipsa Er om att göra fina små spöken! Urlätta att göra och supergoda :-)
 

 


 
Man kan verkligen göra och dekorera dessa spöken hur man själv vill. Jag tycker att det är väldig roligt att göra miner och uttryck :-) Men vill man ha dom lite mer spökaktiga så gör man helt enkelt bara ögon! Jag använde mig utav smält choklad.
 

Recept till marängen:
6 äggvitor
3 dl socker
1 krm salt

Hur gör man:
Vispa äggvitorna till hårt skum. Man ska kunna vända bunken upp och ner utan att något trillar ner på dig ;-) Sedan häller du i saltet och socker lite åt gången tills du får en glansig och fin smet.

Klicka ut dina spöken och grädda längst ner i ugnen i en timme på 120 grader.
 
//Kakolina
 
 

Tävling - Utstickare Blommor - AVSLUTAD

Vinnaren blev Erik W! Stort grattis!
Till alla er andra så kommer många fler tillfällen,. hela 24 st i december att vinna något roligt varje dag :-) Glöm inte att kika in då!


Tänkte starta igång hösten och en försmak på min Adventskalender, som det nu är klart med att jag kommer att ha även i år, med en liten utlottning :-)


Det ni kan vinna i denna utlottning är 4 st Utstickare - Blomma i 4 olika storlekar. Allt du behöver göra för att vara med är att skriva att du är med helt enkelt. Bra va? Du kan vara med i utlottningen fram tills på söndag 12/10.
 
 
 
Lycka till alla! Och PS. Glöm inte att lägga in i kalendern att kika in på min adventskalender där det kommer lottas ut nya saker/paket varje dag mellan 1-24 december.
 
//Kakolina