Första pressvisning Lakritsfestivalen

I fredags var jag på första pressvisningen för Lakritsfestivalen, den hölls på Sparadiset som öppnar sitt tredje SPA inne på Västermalm under April. Så himla mysigt var det! De har två private relax avdelningar man kan boka in sig på. Perfekt för tjejgänget eller bara mys med partnern. Är man mellan 1-4 personer kostar det bara 350:- per person och timme!! Jag kommer boka in mig där :-) Anledningen till att de var på Sparadiset är för att dom använder sig utav lakrits i sina behandlingar. Jag fick en 15 minuters ryggmassage med lakritsolja.  
Efter lilla rundvandringen var det dags för presentation och lite smakprover. Representanter från Sparadiset, Lakritsfestivalen och VOYA var där och talade om lakrits i alla dess former och dens inverkan på kroppen. Fick lära mig att lakrits är väldigt effektivt mot inflammation! VOYA har några te-sorter som innehåller lakrits, dom var väldigt goda.
 
 

 
Under veckan får jag hem en goodiebag med lite grejer inför festivalen, vi får se vad jag kan knåpa ihop :-) Stay tuned!
 
/Kakolina
 
 
 
 

Kommentera här: